Wat is het

Ik bied begeleiding op maat aan binnen gezinnen. Door mijn (17 jaar) lange werkervaring binnen de (jeugd-) hulpverlening heb ik inmiddels al honderden (stief-) gezinnen, alleenstaande ouders en kinderen/jongeren weer op weg geholpen.
Vaak voel je je als ouder machteloos en moe door alle ruzies en strijd binnen het gezin. Als kind heb je vaak het idee dat er niet naar je wordt geluisterd en voel je je onbegrepen. Hierdoor lopen problemen steeds verder op en raak je als gezin steeds meer van elkaar verwijderd.
De wens van alle gezinsleden is meer harmonie, wederzijds begrip en respect… Door middel van gesprekken en een praktische aanpak gaan we op zoek naar de krachten van elk individu en jullie als gezin. Iedereen krijgt een stem en is even belangrijk.
Samen wordt er gewerkt aan oplossingen en ontstaat er weer ruimte voor gezelligheid, humor en vertrouwen!

Voor wie

Alle gezinnen kunnen zich aanmelden voor begeleiding. Tijdens het kennismakingsgesprek bepalen we samen of ik degene ben die jullie het beste kan helpen.

Praktisch

De begeleiding wordt vergoed door de gemeente Eindhoven, Heeze, Leende, Waalre, Valkenswaard, Nuenen, Geldrop-Mierlo, Helmond, Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek en Someren. Daarnaast vraagt de overheid elke 4 weken een eigen bijdrage, deze is inkomensafhankelijk. Algemene informatie en informatie over de hoogte van de eigen bijdrage is te vinden op de site www.hetcak.nl

Woon je niet in één van de bovengenoemde gemeentes? Wil je om persoonlijke redenen geen hulp via de gemeente? Je kan je ook zonder indicatie aanmelden voor hulp. Het eerste kennismakingsgesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend. Ik kijk in dit gesprek of ik de juiste persoon ben om jou/jullie verder te helpen en we kunnen kijken of het “klikt”. De kosten zijn €85 per uur. Dit is exclusief BTW en inclusief eventuele reistijd en reiskosten (binnen 30 kilometer van Mierlo). Er kan ook een traject prijs worden afgesproken.

In principe zijn alle afspraken huisbezoeken.

 

Bel voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek 06-46224126, of mail mij via het  contactformulier.