Gezinsbegeleiding

Hulpverlening voor ouders en kinderen met de focus op kansen en mogelijkheden

De hulpverlening

Gezinsbegeleiding algemeen

Veel ruzies en spanningen in huis? Als ouder(s) met je handen in het haar?

Zijn jullie het zicht en de grip op de kinderen steeds meer kwijt? Missen jullie de humor en de gezelligheid van vroeger? Het antwoord is dichterbij dan je denkt.

Gezinsbegeleiding bij echtscheiding

Als partners kunnen jullie niet meer door het leven, dat besluit is genomen.
Maar één ding staat voor jullie als een paal boven water; jullie houden van de kinderen!

Ondanks het verdriet en ook vaak de strijd en ruzies blijft dit jullie binden!

Gezinsbegeleiding samengesteld gezin

Een samengesteld gezin en had je je dit romantische avontuur iets anders voorgesteld?

Ben je alleenstaand ouder en hopeloos verliefd? Willen jullie hulp om bij de 40% van de samengestelde gezinnen te horen die wél bij elkaar blijft?

De hulpverlener

Ik ben Janneke Hendriks.

Ik geloof in mogelijkheden, kansen en eigen regie. Niemand weet beter wat je nodig hebt dan jijzelf. Niemand kan je leven overnemen, je staat zelf aan het roer. Soms heb je alleen iemand nodig die je helpt je eigen koers weer te bepalen en de zeilen bij te zetten.

Anderen vertellen

Ik vind het echt top hoe jij mij hebt begeleid. De eerste begeleidster die zo echt overkomt en betrokken is! Je pakte dingen snel op met mij en dat vond ik fijn dat je het zo aanpakte. ook de manier van omgang vond ik zo fijn aan je, écht geweldig, bedankt daarvoor Janneke!

Q.

Eindhoven

Janneke, je bent een rots in de branding, komt altijd met een goede oplossing.
Ken je al 9 jaar, en ben daar super blij mee.
Je weet altıjd goed waar je over praat, en kan heel goed luisteren
Je bent een grote steun geweest voor mıj, en mijn kinderen.

G.K.

Eindhoven

Aan een persoonlijk coach als Janneke, heeft mijn zoon (13 jaar) een maatje. Een maatje die hem tools meegeeft in huiselijke sferen, waar hij meerwaarde aan heeft in de toekomst. Ikzelf kan mijn horizon verbreden met Janneke: me gezonde gesprekken tijdens een wandeling en een luisterend oor en diepgaande gesprekken tijdens het koken. Mijn vertrouwen in de medemens is terug, dankzij Janneke. Bedankt.

F.O.

Eindhoven

Praktische zaken

Afspraken

Voor het maken van een kennismakingsafspraak kan je een mail sturen via het contactformulier of bellen naar 06-46224126. Je kunt mij ook via deze weg bereiken als je extra informatie wilt. Ik probeer altijd binnen 24 uur te reageren. Wil je een afspraak annuleren? Dat kan uiterlijk 24 uur van te voren via de mail of telefonisch. Afspraken die later worden geannuleerd worden in rekening gebracht.

Vergoeding en kosten

De begeleiding wordt niet vergoed door gemeentes of zorgverzekeraars. De kosten voor de begeleiding zijn €95 per uur exclusief btw.

Huisbezoeken

De afspraken zijn in pricipe allemaal huisbezoeken. Ik geloof er in dat ik in jullie thuissituatie het beste met jullie samen kan kijken wat er nodig is. Dit is de plek waar jullie leven en dus ook dé plek waar de oplossingen liggen.
Mocht er een reden zijn om ergens anders af te speken zullen we samen kijken naar een geschikte plek.