Eerste keren…

Weet je het nog? Je eerste keer… Je leerde lopen, fietsen, ging naar school, kuste en werd misschien verliefd.

Hoe goed was je?

Tja… hoe goed was je? Ik? Die eerste keer? Ik bakte er niet veel van… Erg? Ja toen wel, eerlijk is eerlijk! Maar het gaf me ook meteen een doel, ik wist ook wat ik wel wilde…

Where the magic happens…

Want het leven bestaat uit vallen en opstaan. Dat doet soms pijn, maar; “Out of your comfortzone is where the magic happens”. Dat is waar ik naar leef en vanuit deze visie sta ik ook in mijn werk. Ik geloof in de krachten van mensen; de mogelijkheden en kwaliteiten die ieder van ons bezit om weer op te kunnen staan. Dat het gaat om het zoeken naar wensen en verlangens en samen een stuk op weg te gaan naar het bereiken hiervan.

Dat je soms wat hulp nodig hebt van iemand die je een helpende hand reikt of een luisterend oor biedt. En dat vanuit een relatie die is gebaseerd op het mede-mens-zijn en wederzijds respect. Kortom; menslievende zorg!

Deze visie en werkwijze zijn dan ook kenmerkend voor mijn coach trajecten en trainingen.

Dit was de mijne!

Zweet in mijn handen, hart in mijn keel. Wat zullen jullie er van vinden? Het verlangen naar “magie” wint het van de angst… De eerste blog gepost en site online… Laat die reacties maar komen ;-)!