Een leerzame en inspirerende training. De trainers zijn kundig en hebben veel oog voor sfeer en veiligheid binnen de groep.

Daniëlle van der Laan

Ambulant begeleider HBO, Zorgmed

De training ‘Systemisch Pedagoochelen’ heb ik ervaren als een hele leuke en waardevolle training. Je krijgt op een hele praktische manier uitleg over familieopstellingen en op welke wijze je als hulpverlener hiermee aan de slag kunt gaan. Door te werken met duplo-poppetjes (en/of andere materialen) kun je de cliënt zelf zijn of haar gezin laten neer zetten en inzichten hierin laten krijgen. Hierdoor kom je snel tot de kern van de gezinssituatie en vaak dus ook de hulpvraag die er gesteld wordt!

Karin Tamminga

Jeugd- en gezinswerker, Lumens

Mooie praktische cursus, waar gelukkig niet te veel theoretisch gewerkt wordt. Fijn dat je vanaf het begin tot aan het einde van de cursus zelf bezig bent. Ook je eigen genogram maken is bijzonder zodat je gaat zoeken waar je eigen roots liggen.

Henri Rongen

Eigenaar gezinshuis, Driestroomhuis de Keizer

De training is praktisch, direct toepasbaar en concreet. In twee dagen ga je met jezelf aan de slag en krijg je zelf bepaalde inzichten. Deze inzichten zijn fijn om te hebben waardoor je nog beter begrijpt hoe je een ander tot inzichten kan laten komen.

Hanneke Rongen

Eigenaar gezinshuis, Driestroomhuis de Keizer

Door het enthousiasme en de bekwaamheid van Natascha en Janneke heb ik in een relatief korte tijd veel inzichten en inspiratie opgedaan. Een echte aanrader dus!

Petra Schneijdenberg

Stresscoach, Saxum Coaching

Als je op zoek bent naar een leuke innovatieve 2 daagse training waarmee je de volgende dag uit de voeten kan. Is dit training zeker een aanrader!
Geen hoogdravende theorie maar gewoon doen en ervaren.

Margriet van Willigenburg

Lumens

Ik zou deze training zeer zeker aanraden. Doordat de trainers veiligheid binnen de training creëren, creëren ze een sfeer waarbij openheid, diepgang en inzichten bewerkstelligt worden.
Openheid, alles mag en kan gezegd worden en blijft daar, niets is fout.
Diepgang, in het Systemisch Pedagoochelen.
Inzichten, hoe kan ik dit inzetten in de praktijk, wat heb ik daar voor nodig en hoe kom ik daar.

Daan Linders

Eigenaar gezinshuis, Driestroomhuis de Staatsie

Ik zou deze training zeker aanraden bij toekomstige deelnemers om zo diepgang te krijgen. Om beter bij de kern van het probleem te komen. Het inzichtelijk te kunnen maken en zo dus ook beter bespreekbaar!

Mandy Linders

Eigenaar gezinshuis, Driestroomhuis de Staatsie