Het is een praktische training, die direct bruikbaar is binnen je werk en wat werkt! Wat ik erg fijn vond is dat de trainster in elk detail in praktijk brengt wat ze je aanleert, in de omgang met de groep, in de voorbeelden, in de voorbereiding etc.! Super!

Boukje Lemmens

School Maatschappelijk Werk, Lumens

Het is een erg inspirerende training die veel raakvlakken heeft met de dagelijkse praktijk. De trainers zijn enthousiast en brengen de inhoud van de training op een hele leuke manier over op de groep. Het voelde als een uitje om de training te mogen volgen!

Rosanne Thijssen-Westra

Gedragswetenschapper Zorg, Gemeente Deurne

Deze training is zeker aan te raden voor anderen. Het waren 2 leuke en inspirerende dagen waarbij de theorie meteen in de praktijk wordt gebracht. De training is praktisch en direct toepasbaar. Je gaat met jezelf aan de slag wat leidt tot goede inzichten in verleden van familie, patronen worden herkenbaar.

Het enthousiasme, de openheid en deskundigheid van Janneke zorgen ervoor dat je je snel op je gemak voelt en er een veilige sfeer heerst.

Kim Peeters

Jeugd- en gezinswerker, LEV Groep

De trainers zijn super enthousiast en weten dit over te brengen op de hele groep. 
Deze werkvorm geeft inzicht bij mensen, zonder al te veel te hoeven praten. Ook dus toepasbaar voor mensen die de Nederlandse taal nog niet zo goed kunnen spreken.
De werkvorm is toepasbaar bij zowel kinderen, ouders als grootouders.

Mariëlle van Schip-Wijnhoven

Geazins- en jongerencoach, Gemeente Helmond

Deze cursus geeft je de gelegenheid om twee dagen aandacht te hebben voor jezelf .

Het geeft je de mogelijkheid om je persoonlijkheid te verbinden met jezelf als professional .

Je mag in de cursus op een veilige manier  kijken in de ziel van een ander.

De cursus reikt een methode aan waarmee je heel laagdrempelig, het met cliënten kunt hebben over heel gevoelige systemische verbanden.

Stella Rayer

Klantadviseur Jeugd, Gemeente Geldrop

Dit is een training waar je op een vrolijke, ontspannen en praktijkgerichte manier leert hoe je in je gesprekken een verdiepende laag kunt aanbrengen. Een training waarbij je het geleerde ook écht gaat toepassen in je werk!

Mitchel Hardy

Persoonlijk begeleider, Columbus

Ik zou deze training zeker aanraden aan anderen! Ik heb 2 ontzettend leuke, inspirerende dagen gehad waarbij de theorie meteen in de praktijk werd gebracht en je dus vooral praktisch bezig kon zijn. Ook het enthousiasme, de deskundigheid en openheid van Janneke en Pilar zorgden ervoor dat iedereen zich snel op zijn gemak voelde en er een ontzettend leuke en veilige sfeer was.

Danny Beekmans

Jeugd- en gezinswerker , LEV Groep

De training met de daar bijbehorende materialen geven een extra dimensie aan de hulpverlening. Je leert hoe je een 4d-creatie kan maken met de cliënt, waardoor je samen in een helicopterview naar de situatie kan kijken.

Desiree de Greef

Maatschappelijk Werker, LEV Groep

De training ‘Systemisch Pedagoochelen’ heb ik ervaren als een hele leuke en waardevolle training. Je krijgt op een hele praktische manier uitleg over familieopstellingen en op welke wijze je als hulpverlener hiermee aan de slag kunt gaan. Door te werken met duplo-poppetjes (en/of andere materialen) kun je de cliënt zelf zijn of haar gezin laten neer zetten en inzichten hierin laten krijgen. Hierdoor kom je snel tot de kern van de gezinssituatie en vaak dus ook de hulpvraag die er gesteld wordt!

Karin Tamminga

Jeugd- en gezinswerker, Lumens

Een leerzame en inspirerende training. De trainers zijn kundig en hebben veel oog voor sfeer en veiligheid binnen de groep.

Daniëlle van der Laan

Ambulant begeleider HBO, Zorgmed

Ik zou deze training zeer zeker aanraden. Doordat de trainers veiligheid binnen de training creëren, creëren ze een sfeer waarbij openheid, diepgang en inzichten bewerkstelligt worden.
Openheid, alles mag en kan gezegd worden en blijft daar, niets is fout.
Diepgang, in het Systemisch Pedagoochelen.
Inzichten, hoe kan ik dit inzetten in de praktijk, wat heb ik daar voor nodig en hoe kom ik daar.

Daan Linders

Eigenaar gezinshuis, Driestroomhuis de Staatsie

Ik heb de kracht van systemisch werk ervaren. Mooie oefeningen gezien die ik ook kan gaan gebruiken. De trainers weten je te raken en te boeien met hun openheid en enthousiasme.

Lieke Frenken

Coach, Indruk met Lef

De training is praktisch, direct toepasbaar en concreet. In twee dagen ga je met jezelf aan de slag en krijg je zelf bepaalde inzichten. Deze inzichten zijn fijn om te hebben waardoor je nog beter begrijpt hoe je een ander tot inzichten kan laten komen.

Hanneke Rongen

Eigenaar gezinshuis, Driestroomhuis de Keizer

Interessant en inspirerend en met een prettige en enthousiaste trainster. Praktijkgericht en mooie materialen. Het is inderdaad een laagdrempelige én visuele manier om zaken bespreekbaar te maken.

Kirsten

School Maatschappelijk Werker

De training heeft mij laten ervaren en inzien hoe goed het werkt!

Geweldig mooi om te horen/zien wat er gebeurt als je een systeem, door middel van    poppetjes en bijbehorende materialen, visualiseert. Hier geld echt dat beelden vaak meer zeggen dan woorden.

Cora van Hal

Maatschappelijk Werker, Lumens

Goede, praktisch toepasbare training met veel praktijkoefeningen en mooie materialen. Je leert op een bruikbare en laagdrempelige manier hoe je met familieopstellingen in jouw praktijk aan de slag kunt gaan. Aanrader!

Marleen van de Camp

School Maatschappelijk Werk, Lumens

Het was een leuke, leerzame en actieve training. Ik heb mezelf geen moment verveeld en steeds een uitdaging gehad om geboeid te blijven!

Anouk Vermulst

Consulent Sociaal Domein, Gemeente Gemert-Bakel

Wauw, wat een leuke en inspirerende training. Eindelijk een training waarvan de concrete tools direct toepasbaar zijn in de praktijk! Middels je eigen ‘ik’/ je eigen familie en netwerk maak je kennis met verschillende methodieken gericht op het systemisch werken (met poppetjes)!  Janneke vertelt het e.e.a. heel enthousiast met concrete praktijkvoorbeelden. Dit maakt het alles behalve langdradig en saai! Een échte aanrader dus!!!

Monique Verheijen

Jeugd- en gezinswerker, LEV Groep

Wil je een zeldzame ervaring beleven om na een hele dag training met meer energie naar huis te gaan als dat je binnen kwam ? Schrijf je dan in voor deze training. De twee dames maken er een echte feest dag van! Middels praktische oefeningen en veel leuke voorbeelden leer je in korte tijd heel veel over systemisch werken en ga je vol enthousiasme weer naar huis.

Marissa Spijkerman

Groepswerk , LEV Groep

Het overbrengen van allerlei onderwerpen kan mooi visueel inzichtelijk worden gemaakt met de techniek Systemisch Pedagoochelen.

Laagdrempelig voor zowel cliënt als begeleider.

Raymond Verhaag

Eigenaar gezinshuis, Driestroomhuis de Spurt

Deze training kan ik iedereen aanbevelen die werkt in de hulpverlening en op zoek is naar een hulpmiddel die de visualisatie op gang kan brengen bij cliënten.

De training is heel praktisch opgebouwd en zorgt ervoor dat je de theorie meteen in de praktijk kan brengen. Janneke is heel fijne trainer!

Agnieszka van Oosterom

Generalist Plus Team, Gemeente Geldrop-Mierlo en Waalre

Wil je effectiever en meer to-the-point ouders en kinderen begeleiden?

Wil je werken  met materiaal waar je elke keer weer blij van wordt (en ook je klanten)?

Dan zal pedagoochelen iets voor jou zijn! In twee dagen krijg je veel tools om direct in te zetten tijdens je werk.

Karien van Gijn

Sterker Samen

Mooie training met diepgang. De kracht van het zelf ervaren.

Nodigt uit om lekker actief te werken met mooie materialen. Direct toepasbaar in de praktijk.

Aline Bomers

Integratieve Kindertherapeut, Psychologische Dienstverlening Ijsselgroep

Deze training heeft me anders laten kijken. Een systeem waaruit je komt kan zoveel gewoon laten lijken, dat het haast alleen met pedagoochelen bekeken kan worden om te ontdekken….hier komt het vandaan. Het gewone is bijzonder! Het heeft me geïnspireerd om meer beeldend en systemisch te werken met mijn cliënten.

Ledje Hegt

Schoolmaatschappelijk werker, Lumens

Als je op zoek bent naar een leuke innovatieve 2 daagse training waarmee je de volgende dag uit de voeten kan, dan is deze training zeker een aanrader!
Geen hoogdravende theorie maar gewoon doen en ervaren.

Margriet van Willigenburg

Lumens

Laagdrempelig, leuk, leerzaam en makkelijk toe te passen.

Miranda van Malestein

Eigenaar gezinshuis, Driestroomhuis de Lotus

Mooie praktische cursus, waar gelukkig niet te veel theoretisch gewerkt wordt. Fijn dat je vanaf het begin tot aan het einde van de cursus zelf bezig bent. Ook je eigen genogram maken is bijzonder zodat je gaat zoeken waar je eigen roots liggen.

Henri Rongen

Eigenaar gezinshuis, Driestroomhuis de Keizer

Door het enthousiasme en de bekwaamheid van de trainers heb ik in een relatief korte tijd veel inzichten en inspiratie opgedaan. Een echte aanrader dus!

Petra Schneijdenberg

Stresscoach, Saxum Coaching

Ik zou deze training zeker aanraden bij toekomstige deelnemers om zo diepgang te krijgen. Om beter bij de kern van het probleem te komen. Het inzichtelijk te kunnen maken en zo dus ook beter bespreekbaar!

Mandy Linders

Eigenaar gezinshuis, Driestroomhuis de Staatsie

Ik vind Janneke een erg enthousiaste gedreven vrouw die het pedagoochelen zo gemakkelijk hanteert dat ik er jaloers op zou kunnen worden. Ze weet moeilijke praktijkvoorbeelden hierdoor terug te brengen naar de basis.

Marieke

Consulent Jeugd, Centrum Jeugd en Gezin